Recreeaza stilul de viata Italian in gradina ta!
Pentru zile petrecute cu familia sau prietenii o masa gustoasa preparata in aer liber este modalitatea perfecta de a va petrece timpul. Noua varianta a gratarului Barilo de la Boretti este imbunatatita si vine cu un design elegant in stil italian ce acumuleaza toate caracteristicile esentiale pentru a usura tot procesul de gatire in aer liber.
Gratarul face parte din colectia de gratare robuste si moderne ce transforma fiecare gradina intr-o bucatarie profesionala. Barilo iti va indeplini orice dorinta culinara: de la frigarui suculente pana la peste bine gatit.
Un gratar cu carbune ofera o gama larga de retete de gatit si posibilitatea de a atinge temperaturi ridicate in timp ce ofera preparatelor o aroma unica.
Cu ajutorul suprafetei mari de gatit de 84 x 41 cm mesele pentru cei dragi vor fi pregatite in acelasi timp conform nevoilor fie ca alegi metoda de gatire directa sau indirecta.
Prepararea gratarului cu caldura directa (direct cooking) este un proces care implica gatirea alimentelor deasupra carbunelui incins. Acest proces de gatire este mai rapid, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa reglezi temperatura cu ajutorul ventilatiei sau prin deschiderea capacului. Preparatele se intorc regulat de pe o parte pe alta pentru a asigura o gatire optima si pentru a preveni arderea.
Datorita acestei metode alimentele sau legumele vor fi mai crocante in exterior si suculente pe interior. Folosind aceasta metoda hamburgerii, muschiul, pieptul de pui si pestele (somon/ ton) vor fi preparate perfect. De asemenea, pe placa neteda din fonta clatitele vor avea un gust delicios si se vor coace uniform pentru a va bucura de un desert in aer liber.
Metoda de gatire indirecta (indirect cooking) presupune asezarea carnii pe gratar(fie pe mijloc, fie pe una din partile laterale) astfel incat sa nu fie niciodata deasupra sursei de caldura. Prin aceasta metoda caldura vine de pe o parte a gratarului in timp ce preparatele se gatesc in cealalta parte. Astfel puteti pune carbunii aprinsi pe partea stanga si dreapta iar alimentele in mijloc.
Aceasta metoda va permite sa gatiti lent, fara a mai fi nevoie sa intoarceti carnea la fel de des ca la cealalta metoda. Atfel, puteti prepara bucati mari de carne, pui sau peste intreg chiar si paine, pizza sau deserturi.
3 ZONE DE TEMPERATURA
Barilo vine echipat cu tavi de carbune care formeaza 3 zone de temperatura diferite ideale pentru utilizarea metodelor de gatit in functie de preferinte (direct/ indirect cooking).
Peretii din otel si manerele rezistente la caldura ofera o eleganta gratarului cu adevarat inspirata din designul italian.
Gratarul este dotat cu 2 grilaje si cu o placa neteda fiind ideala pentru a mentine caldura foarte bine ajutand la prajirea carnii si a pestelui. Grilajele interschimbabile sunt fabricate din fonta, material durabil si rezistent la temperaturi extreme.
Barilo este o versiune imbunatatita cu balamale reinnoite, un termometrul mai bine integrat in capac si un invelis protector ce fereste gratarul de rugina si alte intemperii. Multumita celor 4 orificii de aer si a termometrului reglarea temperaturii interioare se realizeaza usor pentru a te asigura ca alimentele nu se ard sau nu se gatesc cum trebuie.
Pentru temperaturi mai ridicate in interiorul gratarului fantele de ventilatie se deschid cat mai mult, in timp ce inchiderea acestora duce la o temperatura mai scazuta.
Barilo 2.0
Gratar cu design unic italian
Suprafata de gatit mare 87×41 cm
Gatire directa si indirecta
2 gratare din fonta
1 placa neteda din fonta
Termometru incorporabil – pentru gatire optima
3 tavi pentru carbune detasabile
3 zone de temperatura
Manere rezistente la caldura
4 fante de aer pentru aerisire
Dimensiuni (H x l x A): 104 x 81 x 52 cm
Suprafata de gatit: 87 x 41 cm
Greutate: 42 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.