LIVRARI & RETURNARI

Magazinul online Conox livreaza produsele in termen de 24-48 ore dupa primirea mailului de confirmare a expedierii comenzii. Pentru mai multe detalii despre livrare, te rugam sa accesezi Metoda de livrare.

Schimbarea adresei de livrare este posibila doar inainte de confirmarea finala a comenzii si de trimiterea acesteia catre tine. Pentru alte intrebari legate de acest subiect, dar si pentru schimbarea adresei de livrare, te rugam sa contactezi departamentul nostru de Servicii clienti la info@conox.ro .

Daca pachetul nu poate fi livrat, vei fi contactat telefonic de catre curier. In cazul in care contactul nu se poate efectua, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la magazinul online Conox.

Ca si client Conox, ai dreptul de a anula orice comanda facuta in magazinul nostru online. Odata ce ai primit bunurile, poti returna comanda in termen de 14 zile.
Pentru a face asta, te rugam sa contactezi departamentul nostru de Servicii Clienti prin email la contact@conox.ro .

De indata ce vom primi si examina produsul returnat, iti vom trimite o confirmare via email la adresa furnizata la comanda. Banii vor fi inapoiati de asemenea, cat mai curand posibil.

Poti alege ca produsele comandate sa ajunga la un sediu central de curierat. Pentru a evita eventuale neplaceri, te rugam sa incluzi toate detaliile necesare pentru livrarea la sediul dorit.

Daca observi ca produsele comandate au fost deteriorate in timpul transportului, imediat cum ajung la tine, te rugam sa pastrezi documentele de livrare si sa ceri curierului sa confirme in scris daunele. Daca observi aceste defecte dupa ce ai primit bunurile, te rugam sa ni le descrii cat mai in detaliu, in scris, la adresa de email contact@conox.ro.

PLATI & ALTE INFORMATII DESPRE COMENZI

– Plata ramburs
– Plata prin transfer bancar
– Plata cu cardul

Magazinul online CONOX nu impune o suma minima cand vine vorba de comenzi.

Daca un produs apare pe factura si pe biletul de livrare, dar nu este inclus in colet, sau nu este cel dorit, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil la info@conox.ro .

Din pacate, magazinul online Conox nu permite inlocuirea produselor comandate cu altele ce difera ca marime, culoare sau model. Permitem, bineinteles, plasarea unei alte comenzi care sa includa produsele dorite, atat timp cat se afla in stoc.

Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 346 906 – disponibil de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00.

Asteptam cu nerabdare feedback-ul tau! Pentru alte cereri, comentarii, sugestii, laude sau critici, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de email: info@conox.ro.