!In cazul in care pretul este disproportionat fata de valoarea bunului, vanzarea este anulabila.

!! Singurul canal de comunicare pentru solicitarile de retur si garantie este adresa de email contact@conox.ro . Orice alta solicitare venita pe un alt canal de comunicare, nu va fi luata in considerare.

Returul produselor

Noi ne dorim si facem tot posibilul ca sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate online pe website-ul nostru, www.conox.ro. Totusi, in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna in baza prevederilor legale in vigoare.

Pentru a returna produse, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citeste termenii si conditiile in care se pot returna produsele.
  2. Contacteaza-ne pe adresa de e-mail contact@conox.ro si precizeaza toate detaliile legate de comanda (numarul comenzii, numarul facturii, contul bancar, nume titular cont, numarul de telefon).
  3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs, la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
  4. Noteaza pe documentul de transport (AWB) numarul comenzii/ facturii, iar apoi trimite-ne informatii despre expedierea ta pe e-mail. Coletele care nu au trecut pe AWB datele specificate, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta), nu vor fi receptionate.
  5. Dupa receptionarea si verificarea produselor, vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile OUG 140/2021 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor percepand o taxa de diminuare a valorii acestora sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv, intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora, cheltuielile de returnare fiind suportate de consumator.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur, taxa de transport achitata la livrare nu se restituie.

Toate produsele returnate trebuie sa fie curatate, igienizate si trimise in ambalajul original, fara rupturi sau deteriorari, cu ambalajele interioare de protectie. In cazul in care produsul trimis retur nu corespunde conform celor mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a opri o taxa de aducere la conformitate de pana la 20% din valoarea produsului ori de a respinge cererea dumneavoastra.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data receptionarii produsului.  www.conox.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ati comandat din greseala alt model, puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca, atat produsul, cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate.

Mentiuni importante

Toate produsele expediate de www.conox.ro au optiunea ”deschidere colet”.