TERMENI LEGALI – https://www.conox.ro

CONOX – este denumirea comerciala a S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, Str. Rasuri 76, avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/995/1999, cod unic de inregistrare fiscala RO11655499.

S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. detine si administreaza la adresa http://www.conox.ro, pe scurt („Site-ul”), un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre serviciile si produsele furnizate de catre Societate, precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L.. Pentru utilizarea site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile, Termenii sau Preturile produselor. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului http://www.conox.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L..

Responsabilitate S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L.

S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. nu este in niciun fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla in orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. neavand un control asupra functionalitatii site-urilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

De asemenea, S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. nicio obligatie contractuala.

Utilizatorii Site-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselor S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. publicate pe Site trebuie sa se prezinte in punctele de prezenta S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor.

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. date cu caracter personal prin intermediul vizitarii site-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. nu incurajeaza spam-ul si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor sai catre terti si de asemenea nu ofera, nu vinde si nu face schimb de email-uri cu alte persoane fizice, juridice, firme.

Toate datele obtinute prin intermediul site-ului www.conox.ro sunt colectate doar cu acordul utilizatorilor sai si vor fi folosite pentru comunicarea cu acestia, sau pentru informarea cu privire la functionarea site-ului, ofertele si promotiile disponibile.

Orice utilizator al site-ului poate opta ca adresa lui de email sa fie stearsa din baza de date a site-ului www.conox.ro, prin dezabonarea manuala de la newsletter sau printr-o solicitare scrisa la adresa de email: info@conox.ro.

Legea aplicabila

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei, iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societatii, din Constanta. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

Politica de retur

Noi ne dorim si facem tot posibilul ca sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate online pe website-ul nostru www.conox.ro, totusi, in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna in baza prevederilor legale in vigoare.

Legislatia romana in domeniul comertului electronic si a regimului contractelor la distanta (Ordonanta OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014) prevede urmatoarele: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului”.

Prin urmare, puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara a vi se cere motivul pentru care ati luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Politica de Retur.

Contact

Pentru orice informatii referitoare la site sau eventualele raportari legate de incalcari ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. la numerele de telefon 0731 540 661 sau prin e-mail la adresa info@conox.ro, ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: S.C. UNIVERSAL GRUP S.R.L. – Str Rasuri, Nr 76C, jud. Constanta.