Suport clienti

Pentru inregistrare, anulare si modificari comenzi, te rugam sa ne contactezi:

Telefonic: 0727 346 906

INTREBARI FRECVENTE

Magazinul online CONOX nu impune o suma minima cand vine vorba de comenzi.

  • Plata ramburs
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata cu cardul

Ca si client Conox, ai dreptul de a anula orice comanda facuta in magazinul nostru online. Odata ce ai primit bunurile, poti returna comanda in termen de 14 zile calendaristice.
Pentru a face asta, te rugam sa contactezi departamentul nostru de Servicii Clienti prin email la contact@conox.ro sau telefonic la 0724 332 266.

Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 346 906 – disponibil de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00.

Asteptam cu nerabdare feedback-ul tau! Pentru alte cereri, comentarii, sugestii, laude sau critici, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de email: info@conox.ro.

Schimbarea adresei de livrare este posibila doar inainte de confirmarea finala a comenzii si de trimiterea acesteia catre tine. Pentru alte intrebari legate de acest subiect, dar si pentru schimbarea adresei de livrare, te rugam sa contactezi departamentul nostru de Servicii Clienti la info@conox.ro sau 0727 346 906.

Vezi lista completa cu “Intrebari frecvente”

FORMULAR DE CONTACT

Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau observatii te rugam sa ne contactezi telefonic, sau prin formularul de mai jos.