Suport clienti

Pentru inregistrare, anulare si modificari comenzi, te rugam sa ne contactezi:

Telefonic: 0799 737 730

INTREBARI FRECVENTE

Magazinul online CONOX nu impune o suma minima cand vine vorba de comenzi.

  • Plata ramburs
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata cu cardul

Ca si client Conox, ai dreptul de a anula orice comanda facuta in magazinul nostru online. Odata ce ai primit bunurile, poti anula comanda in termen de 14 zile. Pentru a face asta, te rugam sa ne returnezi produsele conform urmatorilor pasi:

  • Contacteaza departamentul nostru de Servicii Clienti prin email la info@conox.ro sau telefonic la 0799 737 730 , iar noi iti vom trimite un bilet de retur via e-mail
  • Printeaza biletul de retur si lipeste-l pe pachet
  • Trimite-ne coletul inapoi prin curierat rapid

Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 737 730 – disponibil de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00.

Asteptam cu nerabdare feedback-ul tau! Pentru alte cereri, comentarii, sugestii, laude sau critici, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de email: info@conox.ro.

Schimbarea adresei de livrare este posibila doar inainte de confirmarea finala a comenzii si de trimiterea acesteia catre tine. Pentru alte intrebari legate de acest subiect, dar si pentru schimbarea adresei de livrare, te rugam sa contactezi departamentul nostru de Servicii Clienti la info@conox.ro sau 0799 737 730.

Vezi lista completa cu „Intrebari frecvente”

FORMULAR DE CONTACT

Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau observatii te rugam sa ne contactezi telefonic, sau prin formularul de mai jos.