Livrarea produselor – CONOX

Livrarea se face contra costului de 15 lei oriunde in tara.

Livrarea este gratuita pentru comenzi a caror valoare totala depaseste 450 lei.

Livrarile se fac prin firma de curierat partenera in termen de 24-48 ore dupa primirea mailului de confirmare a expedierii comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

Mail-ul de confirmare expediere comanda va fi trimis doar in momentul preluarii coletului de catre Curier. Acest mail va fi trimis doar dupa:

  1. confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs;
  2. confirmarea modalitatii de plata sau a platii;
  3. timpul fizic de livrare.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Vanzator.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.