Ati cumparat peste proaspat, capsuni suculente sau o branza deosebita? Ati gatit mai multe portii si a mai ramas mancare? Atunci pungile pentru vidat de la Solis, de calitate premium, vin in ajutor pentru a va pastra alimente proaspete pana cand doriti sa le consumati.
Pur si simplu utilizati pungile cu aparatul dumneavoastra de vidat iar mancarea va fi ambalata si sigilata bine. Puteti obtine un termen de valabilitate de 4 ori mai lung, fara pierderea aromei si a consistentei.
Aceste pungi sunt ideale pentru mentinerea alimentelor pana la -20°C sau pentru gatitul Sous Vide pana la 100° C.
Pungile asigura o extractie imbunatatita a aerului si sunt potrivite atat pentru alimentele umede cat si pentru cele uscate. Pungile nu contin BPA, fiind sigure pentru alimente si, de asemenea, sunt rezistente la cuptorul cu microunde.
Aceste pungi sunt potrivite pentru toate aparatele de vidat.
Set 50 pungi pentru vidat 20 x 30 cm
Ideale pentru alimente uscate, solide, umede, sensibile
Puternice si rezistente la rupere
Structura gofrata pentru vid optim
Protejeaza impotriva pierderii aromelor in timpul congelarii
Reutilizabile, sigure pentru masina de spalat vase
Compatibile cu cuptorul cu microunde
Rezistente la temperaturi scazute (pana la -20 ° C)
Ideal pentru gatire Sous Vide
Fara BPA
Potrivit pentru toate aparatele de vidat cu clema si aparatele de vidat cu camera
Recenzii
Nu există recenzii până acum.