Setul pentru prepararea manuala a cafelei Pour Over Coffee Maker, de la brandul german BEEM, este tot ce aveti nevoie pentru a prepara cafeaua prin metoda traditionala de turnare a apei in filtrul cu cafea, astfel veti avea o cafea asemenatoare cu cea facuta de cafetiera insa cu un gust mult mai intens si consistent.
Mod de preparare
Umpleti filtrul din inox cu cantitatea dorita de cafea proaspat macinata (Recomandam 15 g de cafea macinata la 250 ml de apa).
Lasati apa fiarta sa se raceasca la 92-96°C inainte de a o turna peste cafeaua macinata. Se toarna suficienta apa peste cafea incat aceasta sa se poata umfla si apoi lasati-o sa se odihneasca timp de aproximativ 30 de secunde.
Acum turnati incet si uniform cantitatea ramasa de apa peste cafeaua macinata cu miscari circulare. Apa turnata in filtru ar trebui sa aiba aceeasi cantitate pe parcursul prepararii (2-4 min). Dupa ce toata apa a trecut prin filtru, cafeaua poate fi servita.
Bucurati-va de o ceasca perfecta de cafea!
Tips&tricks
Gustul cafelei depinde de mai multi factori – de la metoda de preparare prin ustensilele folosite la boabele de cafea in sine. Metoda de turnare este potrivită in special pentru scoaterea la suprafata a aromelor!
Folositi cafea proaspat rasnita!
Pentru aceasta metoda de preparare, regula este calitate si nu cantitate!
Recomandam soiuri usor prajite, cu intensitate light spre medie, intrucat contin mai putine substante amare, astfel ca gustul autentic e mai bine conservat.
Cafetiera Pour Over
Capacitate: 0.5 litri
Carafa gradata din sticla
Filtru din inox
Suport ergonomic pentru carafa si filtru
Baza din beton
Dimensiuni (L x H x l): 15 x 24.5 x 14.5 cm
Greutate: 1.7 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.