Cu frigiderul pentru maturat carne DryAged Master 125, Caso Design a reusit sa creeze conditiile perfecte pentru procesul traditional de maturare uscata a carnii, atat pentru uz comercial, cat si pentru uz rezidential, putand fi incorporat. Datorita tehnologiei sofisticate, de inalta calitate, frigiderele CASO sunt usor de manevrat si au nevoie doar de acces la o priza pentru a functiona optim. Perfecte pentru prepararea specialitatilor prin maturare uscata, in functie de dorintele si gusturile dumneavoastra.
Frigiderul pentru maturat carne DryAged Master 125 de la Caso Germany este un frigider premium pentru maturarea si depozitarea carnii, ce foloseste tehnologia de inalta calitate, cu compresor, special conceput pentru iubitorii de carne. Frigiderul are un volum de 125 litri ce poate fi utilizat, iar temperatura este reglabila de la 2 la 14 °C in trepte de 1 °C.
Nivelul de umiditate din interior este reglabila de la 50 la 85%, iar ventilatoarele active ajuta la obtinerea unei temperaturi constante si a unei circulatii de aer uniforme, creand conditiile perfecte pentru maturare. Panoul cu control touch permite o utilizare rapida si usoara a frigiderului dvs. DryAged Master 125. Usa cu sticla securizanta cu trei straturi, cu rol de izolare termica si cu usa de sticla cu filtru anti-UV protejeaza carnea si se poate inchide cu un sistem de blocare incorporat. Lumina interioara poate fi comutata in functie de preferinte cu ajutorul intrerupatorului. In frigider aveti la dispozitie carlige din otel inoxidabil, special concepute pentru depozitarea si prezentarea carnii cu o capacitate de 50 kg.
Categorii: Electrocasnice Electrocasnice bucatarie Electronice & Electrocasnice Frigidere, congelatoare si lazi frigorifice