Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Universal Grup SRL, cu sediul Strada Răsuri Constanța, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.conox.ro denumit si „Site-ul”.

Termenul “date personale” se referă la orice informație despre o persoană fizică care poate fi folosită pentru identificarea acelei persoane: nume, număr de identificare, locație, adresă IP, informații obținute prin cookie-uri sau dispozitivele de pe care ați accesat site-ul.

În ceea ce privește utilizarea acestor date, am implementat măsuri tehnice pentru a obține consimțământul dumneavoastră în mod informat.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al Site-ului, www.conox.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul www.conox.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, www.conox.ro  va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. 

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, www.conox.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Scopul utilizării datelor personale

Utilizăm datele personale colectate în principal în următoarele scopuri:

a) Procesarea comenzilor și livrarea produselor: Utilizăm informațiile dumneavoastră personale, cum ar fi numele, adresa de livrare și numărul de telefon, pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru și pentru a vă livra produsele solicitate în mod eficient și în siguranță.

b) Facturarea și gestionarea plăților: Pentru a vă oferi servicii complete de achiziționare, utilizăm datele dumneavoastră personale, inclusiv informațiile de plată, pentru a genera facturi, a înregistra plățile și a administra procesul de facturare.

c) Comunicarea cu dumneavoastră referitor la comenzi și solicitări: Utilizăm adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu stadiul comenzilor dumneavoastră, a vă furniza informații relevante și a răspunde solicitărilor sau întrebărilor dumneavoastră.

d) Furnizarea de informații despre produse, oferte speciale sau actualizări ale site-ului: Dacă ne-ați acordat consimțământul, vă putem trimite informații despre produse noi, oferte speciale, reduceri sau actualizări ale site-ului nostru, prin e-mail sau alte mijloace de comunicare. Dorim să vă oferim o experiență personalizată și să vă informăm despre aspectele relevante care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

e) Personalizarea experienței dumneavoastră pe site: Utilizăm datele personale pentru a personaliza și a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru. Aceasta poate include adaptarea conținutului, sugestii de produse sau funcționalități specifice în funcție de preferințele, istoricul de cumpărături sau comportamentul dumneavoastră pe site.

Utilizarea datelor in scopuri de Marketing

Ne rezervăm dreptul de a utiliza datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing, inclusiv pentru a vă trimite informații despre produse, oferte speciale și actualizări ale site-ului nostru. Prin completarea și trimiterea informațiilor dumneavoastră personale prin intermediul site-ului www.conox.ro, sunteți de acord să primiți astfel de comunicări de marketing din partea noastră.

Dacă nu doriți să primiți materiale de marketing de la noi sau să vă retrageți consimțământul acordat anterior, puteți face acest lucru oricând prin utilizarea opțiunilor de dezabonare disponibile în e-mailurile de marketing primite de la noi sau prin contactarea noastră utilizând detaliile de mai jos.

Prin acordarea accesului la datele dumneavoastră personale, sunteți de acord că aceste informații pot fi utilizate în campanii de promovare și publicitate pe platformele de social media. De asemenea, în scopuri de marketing, putem utiliza anumite date personale pentru a vă prezenta conținut relevant și pentru a promova produsele noastre prin intermediul platformelor de social media.

Divulgarea datelor personale

Noi nu vom vinde, distribui sau transfera datele dumneavoastră personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru procesarea comenzilor, livrarea produselor sau îndeplinirea altor scopuri descrise în prezenta politică de confidențialitate.

Protecția datelor personale

Acordăm o atenție deosebită protecției și securității datelor dumneavoastră personale. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura că datele dumneavoastră personale sunt protejate împotriva accesului neautorizat, utilizării frauduloase, pierderii sau distrugerii accidentale.

Cu toate acestea, este important să rețineți că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este complet sigură. Deși depunem eforturi considerabile pentru a proteja datele dumneavoastră personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu GDPR, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale:

Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră personale pe care le deținem.

Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale.

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale.

Dreptul de a obține portabilitatea datelor dumneavoastră personale.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct.

Contact si exercitarea drepturilor

Dacă doriți să exercitați drepturile dumneavoastră referitoare la datele personale sau aveți întrebări legate de confidențialitatea sau prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact  disponibil pe site-ul nostru.