Cu o istorie de peste 60 de ani in industria refrigeratoarelor, Piero Musso, inginer de profesie, a continuat sa dezvolte si sa breveteze aparatele de facut inghetata atat pentru familii, cat si pentru micile restaurante si adunari. Remarcandu-se pe piata din Europa si Australia inca din anii 1990, Musso reuseste sa se extinda si pe piata americana, revolutionand conceptul de inghetata homemade cu o tehnologie de inalta calitate fabricata in totalitate in propriile laboratoare din Pavia, Italia.

Numite si Rolls Royce-urile sau Cadillac-urile masinilor de preparat inghetata in publicatii de prestigiu precum Wall Street Journal, Epicurious sau Los Angeles Daily News, aparatele Musso imbina tehnologia de inalta calitate cu designul compact si elegant. Rezistente, fiabile, cu o tehnologie premium ce creeaza un proces de cremare superior, fara componente electronice, aparatele de facut inghetata de la Musso reprezinta alegerea ideala pentru entuziastii bucatariei si pentru restaurantele de prestigiu din intreaga lume.

Categorii

Interval pret